Tribute to IKA SAPIKAH

Saturday, July 30, 2011
ASSALAMUALAIKUM

Semalam, konon-konon ada shopaholic bazaar la kan... so konon nak pegi la sna saja-saja cuci mata skali hampeh ne... datang-datang punyala sikit... aiseh maybe sbb kami terlampau high expectation kan so skali mcm tu pla... hampa la jugak... then lepas makan ak memberi satu idea. actually bukan idea la ak mmg nak beli sunglass. okay bukan nak beli mengada-ngada kay sunglass itu perlu. esspecially klu pergi site... sbb mata ak agak sensetif ngn uv ray.. memandangkan ozon layer pun dan menipis so uv ray makin tggi la kan ? gitu ka?? arr apa-apa la... then masuk-masuk vincci trus namapk sunglass y 50% off... ahhaha yang lucunya ak , syaf dan eira mcm berebut sunglass ne.. FUNNY trus bising vincci tuh oleh kami (okeh tuu x ,ak tipu jak sbb nak bg havoc sket) ak rasa mcm suma la sunglass sna kami try2.. bila da jumpa y ngam , tguk-tguk rupanya kami tiga-tiga ambil design yang sma!!! LOL pastu ingt nak makan shabu-shabu tapi nnt la tggu posa buka posa sna ahahahha...




haaaa ne la sunglass kami y sma.. act ak beli dua sebab tamak kan ahahahha satu hijau (yang sma ,sebijik, serupa dengan Ika Syafikah) and satu lagi hitam.. tapi bila amek gambar ak pun da x tau mana satu hijau mna satu hitam LOL.. okay gambar dibawah tidak dinafikan mmg mengada-ngada , so klu agak-agak atau terasa nak muntah or kutuk ak baik cepat2 korang close.. kang x pasal-pasal ak dpt bnyk pahala sbb dr korang ahahahah kidding XD

Macam x sabar plak nak masuk kuliah sbb ak da bosan tahap terkesima d rumah ne =(

anyway to ika syafikah and eira sabtu minggu depan kita buka puasa d shabu-shabu kay!!!! x sabar da ak mao makan neh ahahaha

PEACE


Posted by Picasa

6 comments:

  1. ikasyafikah said...:

    tudung ko la paling! wuhuuuu~ pakai bah bgtu tym jln sama kmi. malu2 kunun. tudung y baru beli tue ka mir?

  1. cik.arifah. said...:

    samala, aku pun keciwa sikit tingu shopaholic bazaar. haha. nama dia ba beshar. tp sikit ja..huhu

  1. MIRA said...:

    @ikasyafiqah : nnt ak pakai~~ teheee malu ba~~~
    @cik arifah: sgt kay.. hampa sehampa hampanya hahahahaha

  1. MIRA said...:

    @ikasyafiqah: uiit ngam ka jugak??? LOL eyaaaaaa best pla tu tudung menyesal ak beli satu jak haahha mama ak pun ckp knapa beli satu jak alang2 mcm ak mao beli lagi tapi klu satu jak mcm rugi ba postage ahahahah

  1. ikasyafikah said...:

    hahaha. bagi bah link. ak pon maw tgk. hehe. jd ko maw ak beli skali? hahahahaha :) murah ka?

  1. MIRA said...:

    hahahahahahaha klu ko mao beli skali ok sha ba~~~ LOL y tudung ak bli ne mura la tapi x bnyk design, bukan x bnyk y pashmina ne satu design jak tapi laen2 kaler la hahaha... y sarung2 tuh bnyk la ahhahaha haa ne na http://www.onlinehijab.com/

Post a Comment