Keria ! oh keria! dimanakah kau?!!!

Thursday, December 23, 2010

okay hari ne... x pasal-pasal nak bgun awal .sebab???? nak makan kuih keria, so keria punya pasal sanggup bgun kul 6 pagi semata-mata takut kalau tido balik nanti terlajak smpai kul 8 hahahah. dari hari Isnin lagi tah semacam jer tekak ne rase nak makan kuih keria akhirnya Jumaat jgk dpt yesss..opss Alhamdulillah~~~ untuk pengetahuan umum ececece kuih keria ne merupakan kuih yang agak susah jugak la nak dicari kat Sabah ne yang aku tahu ada 1 tempat jer dan paling sedaaaap!!!
semasa ayah dan adik aku still lagi dok tdo aku kuar senyap ,wahh tiba-tiba terase cam budak nakal nak kuar mlm ,sneak out LOL
Drive bukan main laju, hahaha takut nanti ayah aku bangun then perasan anak dye lagi sorng ilanggg??? ahahah
so, beli da beli kuih keinginan trus balik umah.
sampai je rumah x sabor nak makan, belum taruk atas pring lgi nahhh kau 1 kuih keria NGAP dalam mulut =)

keria oh keria

walaupun da banyak sarapan mak buat namun keria jugak la~~~ ahhaha

kak! keria RM 3!! (banyak glerrr)

Osaka Romanseque!!!

Tuesday, December 7, 2010
Osaka Romanseque!!
urmmm macam da berpuluh kali ak dgr lagu ne dr semalam sampai hari ini...
uniknya lagu ne dy masukkan nama2 tempat d osaka,Japan y kira hotspot org dating la hakhakhak tapi y sedihnya lagu ne pasal break up tapi melody dy sgt best sbb tuh ak ska . tapi bila da tau makna lagu ne n faham lirik dy aiiikk cam jiwang plak ahhaha nway saja nak share kat sini ne translation lyric dy :

English

Today people are destined to meetIn that far, far western city
If you're going to fall in love, then start at Midosuji
An elegant story

We were lost that day
We were stubborn and hurt each other
I watched you run off and disappear at Umeda Station
You said this town's speech is vulgar
But I won't change
I'll say, "I love ya"

I'll search for you and hold you
Faster, faster, running after you
People come to Shinsaibashi for love
An elegant story

You loved the gardens of NaniwaFrom where we frolicked together in the ferris wheel
We could see Kobe; I believed those days would continue forever

My heart longs for the remnants
Though I think it might be too late
"I still love ya"

Where shall I chase you to?
North, to Minami EbisubashiI want to start our love over again from Midosuji
An elegant story

You looked back at the intersection
Gazing at me
I can't forget your tender voice
Time has stopped

Today people are destined to meet
In that far, far western city
If you're going to fall in love, then start at Midosuji
An elegant story
I'll search for you and hold you
Soon, soon, running after you
People come to Shinsaibashi for loveAn elegant story


FYI ne la band y nyanyi lagu ne KANJANI 8 .. tell u the truth mulanya suka band ne sbb dan semata2 kerana ada nishikido ryo tapi lama2 dgr lagu2 dorng best pulak hahaah


have a great day =)

not in the mood

Thursday, December 2, 2010
dear blog,(ehem ehem)

arghhh ak tension okay bla plan mao jln trus cancel cancel cancel!!!! tambah tension bila da plan bgus tiba roadtax keta mati tambah tension bila decide mao independent mao naik bus memandang kn da janji sma kwn mao jln x kena bg tambah bengang bila reason x bole naik bus + jln kena jg adk d ruma!!! tambah panas bila pikir ~bulih plak ko klu lepas skola pg duk umah dr jam 2 smpai mak balik~ haih tension2 ne lebih tension dr baca petrologi kay