Smesh sports day

Thursday, November 25, 2010
16/11/2010 telah berlakunya majlis hari sukan sekolah lama smesh terchenta~~ ahahha maka dengan itu selaku org kuat smesh (tettt) dtgla nak memeriahkan majlis.
banyak y da berubah terutama muka junior2 haha ada y ak x knal ,n x smpat nak knal... cikgu2? ada y bertambah dan berkurang tapi kebanyakkannya kenal la ak hihi n pengetua da tukar da dari belakang cam ayahanda tuan haji wahid =) ape lg??? ohya nama rumah sukan pon da tukar. terlampau panjang smpai ak x smpat nak hafal huhuhuhu no more NEPTUNE!!!! namun ada 1 rumah putih??erkkk?? tah la x tau tapi rasanya tuh mayb form 1 y lambat masuk x smpat nak daftar rumah sukan.
n bukan nak bangga zaman kami skola dlu, tapi sukan smesh tahun ne cam hambar jak x meriah lansung... mungkin 1 faktor sbb form 5 x de kene soh study n mayb juga sbb neptune da x da, n mayb jugak sbb nama rumah sukan terlamapu panjang smpai susah nak wat lagu rumah skn, n mayb juga tradisi sukan smesh da x da!!!!! sedih2 =(















muka wajib hadir hari sukan hihiihhi















malu la konon bucur hahah


















saturn dan venus???? no more tah apa tah nama dy hahaha

english xam!!!




Before exam english jill and abel sempat lg berposing kat taman oxford ums .
posing ala2 model banner~~ ahha tapi smart gambar ne.. n kami suma berangan 1 day masa kami konvo, kami pasti akan bergambar ramai2 kat sini~~ view dy sgt nice!!!!

=)

After GeoChem!!!!

Friday, November 12, 2010
nyum2!!!! hahahah SECRET!!!! melantak selepas presentation hik2
urmmm b4??? i guess but it could be our second order~~~ hahaha
ABel is craving for CHEESE CAKE
sooooooo hepi =)

GeoChem =)

Hari ne ada presentation geochem!!! waaa tapi disebabkan giliran terakhir bnyk la aksi2 y sempat d tangkap ahahha . pi d atas adalah my senior sgt berdedikasi study while waiting for her turn.... daripada kami y dok ber cot cet je hahahahah

hahaha steward again!!!! this time asek tersenyum memegang board merahnya hahah
mek: ak x peduli y ptg cakap je ngn yakin klu ptof tanya LOL!!!
akmal: x suda2 crta sal rumate dy

so y blakang tuh prof tersayang prof baba musta n abg ali my demo hihihi =)

DRUGSSS????

sakit,demam, bengkak segalanya ada sehingga x mampu nak mengadap paper maths isnin ari tuh klu ayah x suruh pegi gak klinik.pegi klinik, doc refer pg hospital last2 nak cepat gak baik pegi la damai specialist tapi nasib baik smpt pegi damai specialist treat sblm terlambat in the end sempat gak jawab paper maths y tah apa2 tuh huuuhuhuh nasib jugak la da ok klu x , x tau la apa jadi... huhuh menangis2 mlm tuh nak study sakit sangat, nak tido x dpt bengkak sakit huhuhuhuh nak tau sakit?? hahaha biarlah hanya ak y tahu dan Allah S.W.T hihihih y ptg pegi jer damai doc terus letak ak kat 1 mesin ajaib dalam 20 min trus ok hahahahaha Alhamdulillah ok jgk

lepas tuh bermacam2 ubat kena makan aduiiiiii

antaranya: vit c 1000mg
folic acid,
vit e
antibiotic (4sure)
painkiller
sofadex hohooh

yeay!!! Part 2!!!!

Wednesday, November 10, 2010
Yeebaaa Yeebaa!!! walaupun skarang da abes stdy week so kiranya masuk xam week la da tapi smbungn cerita kisah stdy week sgt hebat... huhuhuh last 2 entries pasal jln2 wat fieldwork. well now pasal wal Report fieldwork =) haha x la suka sgt pon membuat report menyeksakan. Plus , kene present plak apa hasilnya.. suppose 2 be last monday tapi clash ngn presentation 3rd year geoengine. so kitorang undur diri bg can dlu.. ahha padahal bukannya ready da pon . nway this coming Friday la plak presentation tuh.. wish me luck n x dpt soalan susah2 dari Prof Baba. owh pleeeeassseee prof jgn bg soalan y bukan2 hohhoho while people are busy doing ,working and REPORTING in the lab, i take a quick snap =)


Study hard??? yup... SEDIMENTOLOGI!!!

STEWARD's litolog: Putra MENIRU!!! hahaha
LOLs :HANIS kut??? confusing on demo's name??? hahha
GATSBY: "things that i won't go out with ... "Putra hahah



memujuk diri sendir ='(

Monday, November 8, 2010
hurmmm besok xam final, and telinga ak suddenly pekak sebelah x tau knapa tiba2 pagi tadi ada la sakit sikit2 tapi tah mlm ne tiba2 sakit dy melampau n trus ak x dgr .. sgt rsau skang ne nak stdy pon x dpt.... ='( ingt besok awal2 pg nak g klinik b4 xam, xam jam 2 ptg dgn harapan mak dpt bawa g klinik, rupanya besok mak ada kursus so mmg x dpt nak teman ak g klinik besok. pegi sorang2 la jawabnya... sedihnya ... siyes x tahan sakit ne , Ya Allah besarnya dugaan ini ak x mampu menahan.

while stdy week part 1 =)

Wednesday, November 3, 2010
define me a study week???? study la~~~ tapi ak??? pegi site wat litolog~~ hurmmmm tapi y ptg kami have fun masa wat litolog sbb best dan ne lg senang dari wat experiment geochem y melibatkan chemical n equation.. namun~~~ hujan!!! berbasahan sambil membuat litolog.. paper deskripsi litolog ak habis basah terpaksa buat baru.. tapi da siap hiihihih alhamdulillah da selamat smpai ke tgn demo ak report tuh..

haha kesian adrian menjadi mangsa ak mengukur ketebalan lapisan.. suma org pelik knapa nak ukur ketebalan lapisan?? ahahha sebab setiap lapisan mengandungi satu episod pengendapan... dimana macam2 cerita bole kluar dari 1 lapisan.. sbgai contoh pengendapan dua kali dimna batu pasir terendap dua kali y sepatutnya lepas bt pasir terendap batu lumpur lagi. tapi disebabkan oleh bnyk faktor macam arus turbidit, kawasan sekitaran dan etc makanya batu pasir tuh pun terendap lagi skali.. hihihi

berkata : naaa syaf ak jmpa suda gelongsoran!!! kira ad!!!! miahahahha

dari kiri alia ,aku n fatin

selepas berpuas hati dengan hasil litolog kami muka hepi suma hahahaha