jalan2 lepas abes matriks

Sunday, May 24, 2009
ni lae 1st time sy kuar lepas abes matriks tu ari huhuhuuu
lama giler wei x kuar ramai2 nagn geng karas ku... tggl brapa kerat jak lgi ni..
y lain suma sibuk ngan hal masing2....hmm 21st of may...
tu la tarikh kitorang kuar...
n ari tu gak kluar citer NIGHT AT THE MUSEUM.
y fatin gmpar bempur kan kat blog dier.. mmg syok habes citer tu KAH-MUN-RAH haha.
soo sy promote lar citer tu.. tgh2 jalan lam cp terjumpa apiz sulaiman, paran ngan afiq tpi lambai2 dr jauh jak lar. hhaha
da tguk citer tu kitorang pg la mkn sushi kat sushi king warisan
ahhahah lucunya kami ber6 jak customer dorng.so pa lg wat cam umah sndri lar...
makan2 pny mkn skali kami tguk banyak tol piring sushi hahahah x yah la gtau brapa bnyak nampak benor kegeragasan kami makan... y ptg kami kene byar RM61++ tu pon after discount. sbb cik elysa kiter ni ada member card.almaklum lar lysa staff sushi king ahhaha.
lepas tu kitorang makan lagi kat yoggurberry hurm hentam jak ejaan dia tu.
tgh2 shyl order ttba rsa nak mkn kek.. so sy nagn fatin g la bli kek kat SR hahah..
tgh2 nak byr jumpa sammy... keje kat citu plak dier hahahah borak2 jap kat kaunter..huu smpai la prsan ada org menengok kami hihi.
lepas tu kitorng pon mkn aiksrim ngan kek..hahahah
tetba dapat kol lak kene suru balik rumah hahahahah.sooo tamat la suidah jln2 kami tuh
tyme kat yougurrtah pe ke bende
muka penat bejalan2 mencuci mata hahahah


hahah bnyak nyer nak citer...

tah la napa bnyk la idea nak tulis
hmmm
apa yek???
x tau la
hahahah
actlly sy rindu la ngan kengkawn kat matriks..... hahaha
to albert, chief,matt,remey,efey,izati,renn de luna, sara, patty,faizul, adang,hilda,rangga,tim,zul,robin,n all F4t29 miss u all!!!! kejap jer kiter kenal da terpisah
sem 2 ni mengajak sy mengenali korng sume ngan lbh dkat....
kiter berlatih nasyid sma2,sketsa sma2, duk lam kuliah sma2, mkan sma2, tu antara2 kenangn kiter sma2 jumpe lg!!!

to DALING SHAQ!!!
jangan bagun lambat!!! nnt ak kejut ko lg pg MP hahaha. Jumpa miss suhaila....
belajar mechanism hahaha.... shaq bnyk tu rahsia ak sma ko ingat biar pecah perut jgn pecah mulut ahhahaha... "JUM G MP" ayat common ko d matriks sem 2 hahahah
uii klu org ada buli ko lg gtau ak ahhh!! hihihi

to abel!!!
kenangan kita kejar mengejar d UK jagn d lupakan hahaaha.
kejar d surau lg ( ari last pura2 mau wakat buku kunu d surau) hahahah
makan tomyam jak kita tiap2 mggu hahaha
nenek tua ko tuh kin panazz hahahha

to madu pol!!!
hoit sdh2 la tu... nnt ak mao g kedah nak ikut??? hihihi jum la melawat... tempat bersejarah tu :p
klu ko 1 U sma dia kirim slm rr x pa nnt ak kejar dia lg wakakka

to mama syaf!!!
huarh ko pon sma cam shaq biar pecah perut jan pecah mulut hahahah....

to mama yan!!!
huarggg ak rindu dinding kesayangn ak!!! hahahaha
harieenah apa kabar???

to fadhil!!!
ya2 jan kamu wat muka prasan hensem tu... x hensem pon... pergh....nnt sy keje part time polis as u wish... jd la akauntan berjaya yek... peace!!!

to suan!!!
huaa sy terikut sdh cara kmu bercakap.... hahhahaha
hahahah mak sy ckp sopan betol hahhaha

Ke mana kah sy dan d manakah sy???

hurmmm martis da abes...
result pon da kluar???
lepas ni nak g mna???
bertubi2 soalan itu dimuntahkan oleh org kepada sy...
ikutkn ati nak jer jwb tah lar.... tapi nnt kang kene marah mak sbb da besor panjang x tau tujuaan idup...
tapi secara dasar nyer MMG X TAU pon.
mmg susah pon hidup ni....
lepas satu2 kene wat.... bile d pikirkn balik apa y sy da wat sepanjang 18 thn 9 bulan++ sy hidup ni da mcm2 da wat...
hahhaha
mase isi upu paling susah...
delima!!!
antara pilihan ibu? ayah? atau diri kiter sndri??? atau pon kawan??? huh...
smpai 3 kali tkar kos tyme isi upu tu
1st time isi ayah x ska
2nd time isi kene mara ngan mak smpai bertitisan air mata hahahha lucu2
3rd time isi x dek siapa pon tau kecuali sy jer... hahhaha
tapi apa pon berserah kepada Allah S.W.T je la
klu dpt tu alhamdulillah
x dapt nak wat camner???
x dek rezeki....
org kata nak berjaya dlm idup mesti kene blaj tggi2...
bole pakai ker tu???
hmmm kalau pandai blajr smpai dpt phd tapi malas keje wat per....
biar pon klu terpaksa keje sapu sampah tapi klu dy gigh bekerja lmbt2 laun idup senang gak...
tapi hakikatnya sepa nak keje gitu kn???
betul la gak kene ada pelajarn... hahaha

urm baru2 ni ada org mempersoalkan perubahan diri sy...
sy berubah?????
hmmmm
x tau la ckp apa...
biarla org tu....
lu pikir la sndri hahahah
Somewhere over the rainbowWay up high,There's a land that I heard ofOnce in a lullaby.
Somewhere over the rainbowSkies are blue,And the dreams that you dare to dreamReally do come true.
Someday I'll wish upon a starAnd wake up where the clouds are farBehind me.Where troubles melt like lemon dropsAway above the chimney topsThat's where you'll find me.
Somewhere over the rainbowBluebirds fly.Birds fly over the rainbow.Why then, oh why can't I?
If happy little bluebirds flyBeyond the rainbowWhy, oh why can't I?

I'm back!!!!

ASSALAMUALAIKUM!!!!!!!!!
setelah sy meghilang beberapa bulan ini kini kembali memeriahkn majlis d blog ni...
hahahahha
1st of all nak minta ampun la kepada kengkawn y da terikut blog y dulu tu.... sori la sab delete
sebab musabab nyer adalah:
1. layout blog tu ada probs..
2.nak menyepikn diri untuk seketika(aisehmen)
3.nak menghilang kn diri wat seketika
4.giler kot hahahah
5.tyme tuh mmg huru hara idup x tau la knapa
6.sket ati yang x dek kesudahan (tapi skung da ok KOT)
7.idup y kurang normal ahahaha
8.frust smpai tergolek kat tgga huahuahuahua
9.mengada2 hak3


soo skung ni da ada blek da hmmm hope our friendship last forever!!!!! luv u all my friends!!!!