Regresa!!!!

Monday, August 15, 2011
To come back. Lol i found it quite amusing.
Published with Blogger-droid v1.7.4

Sigh

Tuesday, August 9, 2011
For some reason I completely don't understand this person. :-(
Published with Blogger-droid v1.7.4

adele tribute

Saturday, August 6, 2011

I love adele, her voice is magnificient . But this group , they compose n arrange the music of all adele's best song is awesome . They tribute three adele song, rolling on the deep , someone like u and turning table. Its totally awesome
Published with Blogger-droid v1.7.4

okay he sooo super hot cute guy~~~~~~~ I dun care of it act but i wanna watch Glee 3D movieeeeeeeee take me to there right now pleaseeee

amirah razak (@SiTikusitam) has shared a Tweet with you:

"shumstreet: Mike Chang/ @iharryshum just arrived on the carpet http://t.co/kDzYlrq"
--http://twitter.com/shumstreet/status/100017598955130880
Published with Blogger-droid v1.7.4

SING!

Monday, August 1, 2011
See, I really couldn't sing
I could never really sing
What I couldn't do was sing
I have trouble with the note
It goes all around my throat
It's a terrifying thing
See, I really couldn't hear
Which note was lower or was higher
Which is why I disappear
If someone says, "Let's start a choir"
Hey, when I begin to squeak
It's a across between I shriek
And a quiver or I moan
It's a little like a croak
Or the record player broke
What it doesn't have is tone
Oh, I know you're thinking what a crazy ding-a-ling
But I really couldn't sing
I could never really sing
What I couldn't do was sing

Three blind mice
Three blind mice
It isn't intentional!
He's doing his best!
It really blows my mind
He gets depressed!

But what I lack in pitch
I sure make up in power

And all my friends say
I am perfect for the shower
Still, I'm terrific at a dance
Guys are comin' in their pants
I'm a birdie on the wing
But when I begin to chirp
They say,"Who's the little twerp
Goin' 'pong' instead of ping

It is so disheartening
It is so disquieting
It is so discouraging
Darling, please stop answering
See, I really couldn't sing
I could never really sing
What I couldn't do was

Sing, sing, sing
Sing, sing, sing

Tribute to IKA SAPIKAH

Saturday, July 30, 2011
ASSALAMUALAIKUM

Semalam, konon-konon ada shopaholic bazaar la kan... so konon nak pegi la sna saja-saja cuci mata skali hampeh ne... datang-datang punyala sikit... aiseh maybe sbb kami terlampau high expectation kan so skali mcm tu pla... hampa la jugak... then lepas makan ak memberi satu idea. actually bukan idea la ak mmg nak beli sunglass. okay bukan nak beli mengada-ngada kay sunglass itu perlu. esspecially klu pergi site... sbb mata ak agak sensetif ngn uv ray.. memandangkan ozon layer pun dan menipis so uv ray makin tggi la kan ? gitu ka?? arr apa-apa la... then masuk-masuk vincci trus namapk sunglass y 50% off... ahhaha yang lucunya ak , syaf dan eira mcm berebut sunglass ne.. FUNNY trus bising vincci tuh oleh kami (okeh tuu x ,ak tipu jak sbb nak bg havoc sket) ak rasa mcm suma la sunglass sna kami try2.. bila da jumpa y ngam , tguk-tguk rupanya kami tiga-tiga ambil design yang sma!!! LOL pastu ingt nak makan shabu-shabu tapi nnt la tggu posa buka posa sna ahahahha...




haaaa ne la sunglass kami y sma.. act ak beli dua sebab tamak kan ahahahha satu hijau (yang sma ,sebijik, serupa dengan Ika Syafikah) and satu lagi hitam.. tapi bila amek gambar ak pun da x tau mana satu hijau mna satu hitam LOL.. okay gambar dibawah tidak dinafikan mmg mengada-ngada , so klu agak-agak atau terasa nak muntah or kutuk ak baik cepat2 korang close.. kang x pasal-pasal ak dpt bnyk pahala sbb dr korang ahahahah kidding XD

Macam x sabar plak nak masuk kuliah sbb ak da bosan tahap terkesima d rumah ne =(

anyway to ika syafikah and eira sabtu minggu depan kita buka puasa d shabu-shabu kay!!!! x sabar da ak mao makan neh ahahaha

PEACE


Posted by Picasa

terharu +sebak

Friday, July 15, 2011
tadi kan masa kelas english ak menerangkan parts2 plants, mana satu leaves, mana satu roots, mana satu fruits pastu ak lukis la pokok kelapa sbg contoh pastu labelkan spy budak2 tau la tah la apa benda ak dok sebut2 ne.. budak kan dorang punya daya ingtan lgi kuat klu bab2 lukisan ne pluss dorang mmg suka melukis. pastu bila da penat mulut ak berbuih menerangkan ak soh la dorang salin apa y ak dok conteng2 kat white board. maka ak pun mengambil kesempatan memalaskan diri dgn duduk d kerusi smbil mengipas2 kepanasan ahahha. tgh dok rehat2 datang sorang budak ne jumpa ak. nama dy andi faris . budak ne mmg malasnya no 1. tapi malas2 pun klu ak tny bole jwb. so kira dy ne bnyk potensi untuk maju cuma kena buang huruf M kat dahi tuh ahhahaha ok balik crita tadi.. urm ak tgh dok rehat2 kan skali dtg la c andi faris bawak buku dan pensil jmpa ak... skali dtg2 jumpa ak trus dy ckp "cikgu ajar" dgn muka cute + muka y btul2 nak tahu .. waaaa terharunya ak huhu sebak pun ada.. ahahaha besa la terlampau touching tapi kmu tau ka perasaan y slama ne penat+geram+makan hati dgn perangai budak2 kelas ne y mmg x reti dgr cakap satu, duanya x tau ddk diam, 3 nya pemalas apa kerja ak bagi bukan nak buat, kurang pandai + pastu g skola main lumpur bukannya nak belajar huhuhh tapi bila dtg sorang budak jumpa ko face to face minta ajar x ko rasa terharu.. segala penat, geram, makan hati suma terbang.. huhu gara2 sorang budak jak.. so kepada y masih study termasuk ak bnyk2kanla jumpa cikgu korang or lecturer haahhaha serious dorang akn sgt terharu dgn kesungguhan dan semanagt kita nak belajar ehehhehe

huhuhuhu rabu mggu depan ak last da mengajar sedih la pla huhu
disebalik kerungutan ak + membebel ak +kegeraman ak tapi act ak enjoy dan gembira hari jumpa budak2 y ak bole marah ahhaha tett x la y kadang2 kenakalan dorang buat ak ketawa jugak hehehehe


p/s= klu ak boring ak bawak dorang cerita sal transformer + main tepak lol kadang2 jak bila habis da idea ak mao ajr dorang apa plus dorang da siap suma kerja ak bagi ahahhahaha =p